PELUANG TANPA SEMPADAN

Anda Merealisasikannya

Dengan mempengaruhi dan mendidik orang lain, anda boleh membina sebuah perniagaan yang memberi ganjaran dan memberi impak penting kepada generasi akan datang Sertai Kami >

Fakta mengenai Bahan Kimia

Dari lebih 85,000 bahan kimia yang wujud sekarang, hanya sedikit yang telah diuji kesannya terhadap kesihatan manusia.

Penjimatan Isi Rumah

 

 
 

Tahukah anda bahawa ahawa isi rumah menghabiskan purata S$600 setiap tahun untuk bekalan pencuci berasaskan bahan kimia?

 

Masalah Bahan Kimia
 

Satu kajian Kumpulan Kerja Alam Sekitar menemui 287 bahan kimia berbeza dalam darah tali pusat bayi-bayi yang baru lahir.

 
Sisa plastik
 

Kira-kira 9 juta tan plastik hanyut ke lautan di seluruh dunia setiap tahun. Botol plastik memerlukan hingga 450 tahun untuk terurai sepenuhnya.

 
Arahkan kursor ke setiap ikon untuk mengetahui lebih lanjut.

Produk yang Bermatlamat

Kami mencipta produk cantik kami untuk memastikan rumah dan keluarga anda serta bumi lebih selamat. Ia bermula dengan mikrofiber pencetus revolusi kami yang menghilangkan hingga 99% bakteria hanya menggunakan air sekiranya mengikuti arahan penjagaan dan penggunaan yang betul. Beli Sekarang >

MISI GLOBAL KAMI
Meningkatkan kualiti kehidupan dengan mengurangkan penggunaan bahan kimia di rumah anda.

Sampingan atau Sepenuh Masa– Pilihan Anda.

Adakah anda berminat untuk melindungi kediaman anda daripada bahan kimia berbahaya? Adakah anda mempunyai matlamat untuk melunaskan pinjaman atau membiayai projek impian? Adakah anda inginkan jadual fleksibel yang memberi lebih banyak masa untuk keluarga? Sertai Kami >

Anda Boleh Lakukannya!

Mudah dan menyeronokkan, dan mulakan secara percuma.* Sertai Kami >

Manfaat dari hari pertama!

 • Dapatkan 20% Untung Runcit untuk semua jualan anda.*
 • Dapatkan produk bernilai lebih daripada SGD120.00 apabila anda mendaftar Upgrade Starter Kit dengan membayar hanya SGD88.00
 • Dapatkan ganjaran bernilai lebih SGD1,000.00 secara PERCUMA apabila anda melengkapkan Program FreshSTART Plus, pelan untuk kejayaan yang mampan.
 • Terokai peluang untuk membangunkan pasukan Konsultan Norwex dan dapatkan bonus berdasarkan jualan Pasukan.
 • Terdapat begitu banyak peluang untuk mendapatkan produk & insentif PERCUMA (termasuk produk, hadiah dan juga percutian!)
 • Semua yang anda perlukan untuk menjalankan perniagaan anda secara peribadi atau secara maya disertakan.
 • Semua latihan dan sokongan yang anda perlukan akan diberi.
 • Laman web peribadi diurus dan dikemas kini untuk anda.
Upgrade-Kit-SG(1023)
*Untuk Jualan Runcit tidak termasuk GST dan Bahan Jualan & Pemasaran.

Apabila Anda Yakin dengan Apa yang Anda Lakukan,
Ia Tidak Merasa seperti Bekerja

Apa kata Perunding kami

 • "Menyaksikan sendiri impak positif Norwex dalam rumah Pelanggan saya dan kehidupan Team Member yang lain, saya rasa bersemangat untuk berkongsi mengenai produk dan peluang ini dengan seberapa ramai rakan-rakan lain. Saya sangat bersyukur kerana dapat mencapai "TUJUAN" saya sebagai suri rumah sepenuh masa, yang turut menyumbang kepada pendapatan keluarga."
  – Julie H., llinois
 • “Saya telah berkongsi Norwex selama lima tahun dan kagum dengan pertumbuhan peribadi, kepercayaan diri, persahabatan dan berkat kewangan yang telah diberikan oleh Norwex kepada keluarga kami. Norwex telah memberi saya dan keluarga peluang yang tidak akan kami miliki, dan saya sangat bersyukur! "
  – Sarah C., Montana
 • "Menyaksikan kesan positif yang diberikan Norwex untuk kediaman Pelanggan saya dan kehidupan Anggota Pasukan saya membakar semangat untuk berkongsi produk dan peluang dengan seberapa banyak orang yang saya boleh. Saya sangat bersyukur kerana saya dapat menjalani 'MENGAPA' saya sebagai ibu tinggal di rumah, sambil tetap menyumbang kepada pendapatan rumah tangga kami. "
  – Sarah S., Minnesota
 • "Apabila puteri saya dilahirkan dan memerlukan rawatan perubatan yang kerap, saya tidak mempunyai pilihan untuk kembali bekerja sebagai Pembantu Guru. Norwex memberikan saya peluang dan kebebasan untuk menjana pendapatan sambil bekerja antara masa janji temu doktor dan terapi. Saya tidak mungkin dapat menemui fleksibiliti seperti ini dalam syarikat lain yang lebih baik."
  – Jamie W., Manitoba
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram