PELUANG TANPA SEMPADAN

Anda Merealisasikannya

Dengan mempengaruhi dan mendidik orang lain, anda boleh membina sebuah perniagaan yang memberi ganjaran dan memberi impak penting kepada generasi akan datang Sertai Kami >

Fakta mengenai Bahan Kimia

Dari lebih 85,000 bahan kimia yang wujud sekarang, hanya sedikit yang telah diuji kesannya terhadap kesihatan manusia.

Penjimatan Isi Rumah

 

 
 

Tahukah anda bahawa ahawa isi rumah menghabiskan purata S$600 setiap tahun untuk bekalan pencuci berasaskan bahan kimia?

 

Masalah Bahan Kimia
 

Satu kajian Kumpulan Kerja Alam Sekitar menemui 287 bahan kimia berbeza dalam darah tali pusat bayi-bayi yang baru lahir.

 
Sisa plastik
 

Kira-kira 9 juta tan plastik hanyut ke lautan di seluruh dunia setiap tahun. Botol plastik memerlukan hingga 450 tahun untuk terurai sepenuhnya.

 
Arahkan kursor ke setiap ikon untuk mengetahui lebih lanjut.

Produk yang Bermatlamat

Kami mencipta produk cantik kami untuk memastikan rumah dan keluarga anda serta bumi lebih selamat. Ia bermula dengan mikrofiber pencetus revolusi kami yang menghilangkan hingga 99% bakteria hanya menggunakan air sekiranya mengikuti arahan penjagaan dan penggunaan yang betul. Beli Sekarang >

MISI GLOBAL KAMI
Meningkatkan kualiti kehidupan dengan mengurangkan penggunaan bahan kimia di rumah anda.

Berminat Mencuba atau Komited Sepenuhnya – Pilihan Anda.

Adakah anda berminat untuk melindungi kediaman anda daripada bahan kimia berbahaya? Adakah anda mempunyai matlamat untuk melunaskan pinjaman atau membiayai projek impian? Adakah anda inginkan jadual fleksibel yang memberi lebih banyak masa untuk keluarga? Sertai Kami >

Anda Boleh Lakukannya!

Mudah dan menyeronokkan, dan mulakan secara percuma.* Sertai Kami >

Manfaat bermula Hari Pertama!

 • Dapatkan 20% untuk semua yang anda jual.
 • Terima produk bernilai S$ 171.00 semasa anda mendaftar dengan Starter Kit dan Upgraded kit dengan membayar harga Perunding hanya S$ 128.00.
 • Terima produk bernilai lebih dari S$ 340.00 secara PERCUMA melalui Program Ganjaran FreshSTART.
 • Laman web yang diperibadikan dikendalikan dan dikemas kini untuk anda.
 • Terima katalog dan bahan jualan lain yang anda diperlukan untuk menjalankan perniagaan anda, secara langsung atau secara peribadi
 • Cari peluang untuk mengembangkan pasukan Norwex Konsultants dan menerima bonus berdasarkan penjualan Team.
 • Ikuti program insentif penjualan dan cabaran penjualan untuk berpeluang memenangi ganjaran yang luar biasa.
 • Tawarkan ganjaran penganjur yang murah hati, mendorong lebih banyak tempahan dan penjualan parti yang lebih tinggi.
 • Mempromosikan gaya hidup yang sihat dan planet yang lebih hijau untuk generasi akan datang.
* Penjualan Runcit tidak termasuk GST dan Bahan Jualan.
** Menerima hadiah percuma tambahan apabila anda mendaftar Upgraded Kit - hanya untuk bulan November dan Disember 2021.

Apabila Anda Yakin dan Percaya dengan Pekerjaan
Anda, Pekerjaan Itu Tidak Membosankan

What our Consultants say

 • "Menyaksikan sendiri impak positif Norwex dalam rumah Pelanggan saya dan kehidupan Team Member yang lain, saya rasa bersemangat untuk berkongsi mengenai produk dan peluang ini dengan seberapa ramai rakan-rakan lain. Saya sangat bersyukur kerana dapat mencapai "TUJUAN" saya sebagai suri rumah sepenuh masa, yang turut menyumbang kepada pendapatan keluarga."
  – Julie H., llinois
 • “Saya telah berkongsi Norwex selama lima tahun dan kagum dengan pertumbuhan peribadi, kepercayaan diri, persahabatan dan berkat kewangan yang telah diberikan oleh Norwex kepada keluarga kami. Norwex telah memberi saya dan keluarga peluang yang tidak akan kami miliki, dan saya sangat bersyukur! "
  – Sarah C., Montana
 • "Menyaksikan kesan positif yang diberikan Norwex untuk kediaman Pelanggan saya dan kehidupan Anggota Pasukan saya membakar semangat untuk berkongsi produk dan peluang dengan seberapa banyak orang yang saya boleh. Saya sangat bersyukur kerana saya dapat menjalani 'MENGAPA' saya sebagai ibu tinggal di rumah, sambil tetap menyumbang kepada pendapatan rumah tangga kami. "
  – Sarah S., Minnesota
 • "Apabila puteri saya dilahirkan dan memerlukan rawatan perubatan yang kerap, saya tidak mempunyai pilihan untuk kembali bekerja sebagai Pembantu Guru. Norwex memberikan saya peluang dan kebebasan untuk menjana pendapatan sambil bekerja antara masa janji temu doktor dan terapi. Saya tidak mungkin dapat menemui fleksibiliti seperti ini dalam syarikat lain yang lebih baik."
  – Jamie W., Manitoba
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram